Wildstone verwerft PowerTower in Nederland
Amsterdam - maandag 24 januari 2022

Wildstone Capital, de snelst groeiende eigenaar van infrastructuur voor buitenreclame in Europa, heeft een in Nederland gevestigd bedrijf overgenomen dat hoogwaardige digitale reclamemasten langs snelwegen bezit.

Wildstone heeft een groeiende portefeuille van meer dan 3.000 buitenreclame-objecten in het Verenigd Koninkrijk en het vaste land van Europa, waaronder premium digitale billboards langs belangrijke wegen.

Wildstone, gevestigd in Londen, heeft PowerTower overgenomen als onderdeel van de voortdurende Europese uitbreiding van het bedrijf, dat in de afgelopen 18 maanden vertienvoudigd is gegroeid en wordt geleid door oprichter en CEO Damian Cox.

Dit volgt kort op twee andere waardevolle deals in 2021, waarbij het bedrijf Space Outdoor en Vivid Outdoor Media overnam, beide gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Hiermee haalde Wildstone bijna 200 Out of Home (OOH) vlakken, inclusief digitale, binnen in de regio East Midlands en North West England.

Door deze nieuwste deal met PowerTower groeit Wildstone met 13 locaties, met in totaal 27 led-schermen van de meest recente generatie, elk met een grootte van ongeveer 100 m², langs belangrijke A-snelwegen in Nederland.

Cox zei dat dit de aanwezigheid van Wildstone in het land zal vergroten en de Europese groeistrategie van het bedrijf zal versterken.

4 classic paper billboards

De locaties zijn te vinden langs snelwegen bij Hoofddorp x2, Amsterdam x2, Arnhem, Waddinxveen, Sliedrecht, Rotterdam, Venlo, Hazeldonk, Den Haag, Breda Airport en Maastricht Airport.

De billboards, die tot de beste grote digitale panelen in het land behoren, worden verhuurd aan Ocean Outdoor en Hillenaar Outdoor.

Jonathan Chandler, Managing Director van Wildstone, legde uit:

"Dit vult onze bestaande portefeuille van infrastructuur voor buitenreclame, overgenomen van OOHA Media in 2020, aan en is een verdere stap voorwaarts in onze internationale expansie. In 2022 hebben we verdere plannen om ons bezit in Nederland uit te breiden en we zijn verheugd Kim van den Broek welkom te heten in het team als Property Manager die, samen met onze Europese COO Ivo ter Wee, zal helpen ons Nederlandse bezit te beheren en uit te breiden."
4 classic paper billboards

Opgericht in 2010 koopt en verhuurt Wildstone vastgoed voor buitenreclame in het Verenigd Koninkrijk en het vaste land van Europa, met als missie de digitalisering van OOH-media-infrastructuur in dit land en op het continent.